Home » Tag Archives: kaktus 2016

Tag Archives: kaktus 2016

Интервју со Bruno Luglio: “Идеите сами доаѓаат – од никаде и потполно ненајавени!”

Соговорник: Bruno Luglio, Senior Creative Art Director, R/GA NY (USA). Bruno Luglio е овогодинешниот главен говорник и ѕвезда на Фестивалот за интегрирани комуникации KAKTUS 2016, кој ќе се одржи на 27 и 28 октомври во хотелот Crowne Plaza во Белград. Повеќе информации можете да пронајдете на сајтот  www.kaktus.rs. Имате работено во агенции во ... Read More »

HEINEKEN, MasterCard, Avon и Lufthansa на фестивалот #KAKTUS2016

Истакнати стручњаци од компаниите HEINEKEN, MasterCard, AVON и Lufthansa се само некои од предавачите на вториот по ред национален фестивал на интегрирани комуникации – KAKTUS 2016, кој се одржува на 27 и 28 октомври во хотелот Crowne Plaza во Белград. Под овогодинешниот слоган “Конструирај добри идеи!”, акцентот на фестивалот ќе ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365