Home » Tag Archives: red dot

Tag Archives: red dot

Red Dot Award за словенската Futura DDB

(РЕГИОН) – Словенската адвертајзинг агенција Futura DDB доби Red Dot награда во комуникациски дизајн за амбалажата на домашното вино Cubo Hotel. Победничкиот проект беше креиран имајќи го во обзир фактот дека хотелот има развиено свој уникатен и “карактеристичен“ систем на комуникација кој подразбира универзална разбирливост. Тенденцијата е да се оди со ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365