Home » Tag Archives: Vladimir Cosic

Tag Archives: Vladimir Cosic

“Никакви пари не можат да го заменат чуството на гордост при смислување и реализација на врвните идеи“

Владимир Ќосиќ, креативен директор на агенцијата McCann Белград и претседател на жири комисијата за доделување на наградите KAKTUS 2016, зборува за тоа колку пазарот на маркетинг комуникациите во Србија е навистина интегриран, кои трендови ќе ја одбележат 2016 година, но и во која мера нашите агенции и клиенти се навистина ... Read More »

Интервју со Владимир Ќосиќ – креативен директор на агенцијата МекКен Белград

Во Белград неодамна беше оддржан годишен состанок на креативните директори во мрежата на McCann. На состанокот присуствуваа 15-тина претставници на МекКен агенциите од неколку земји, од Скандинавија, преку Источна и Централна Европа се до Балканот и Југо-источна Европа. Состанокот го искористивме да поразговараме со Владимир Ќосиќ, креативниот директор на агенцијата ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365