Home » Extra 5 » Започнува недела на мажите во Рамстор Мол

Започнува недела на мажите во Рамстор Мол

По “Недела на жената” во Рамстор Мол, започнува Недела на мажите”, дел од  акцијата “Месец на модата” во Рамстор Мол.

Во пресрет на големи прослави, свадби, матурски, полуматурски прослави, Рамстор Мол за сите вас направи голема акција на попусти и промоции кај сите трговци кои нудат машка гардероба.

Бидете подготвени за уживање во незаборавен шопинг од 13.05 до 19.05 во “Недела на мажите”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365