Колумни

Тодор Стојчевски : Трендовите – автопатишта за развој на професијата

Колумна на Тодор Стојчевски, директор на Агенцијата за односи со јавност „Чептер 4“ Секоја професија вклучува одговорни личности, веќе поставени стандарди,...

Read more
Page 18 of 19 1 17 18 19