Колумни

Колумна на Владимир Димовски: “Бараме брендови во кои можеме да се заљубиме”

Колумна на Владимир Димовски, извршен директор на McCann Скопје, првично објавена во регионалниот маркетинг магазин Медиа-Маркетинг Во пресрет на Викенд...

Read more
Page 17 of 19 1 16 17 18 19