Компании

Директорот на „Пиксел“, Филип Ристевски, избран за „Претприемач на годината 2018 г.“

Нема поголема награда за една фирма кога сета напорна работа во текот на годините ќе се валоризира со признание како она на престижните награди „Претприемач на годината...

Read more
Page 87 of 127 1 86 87 88 127