Најнови вести

Полскиот град Гдањск започна со отстранување на рекламите од зградите кои го нарушуваат нивниот изглед

Во полскиот град Гдањск, жителите започнаа иницијатива за отстранување на рекламите од зградите, затоа што го нарушувале изгледот на објектите,...

Read more

Најзадоволни со професијата се ИТ професионалците и дизајнерите, најмалку вработените во производство, угостителство, економија и право

Над 70% од економистите и над 50% од правниците би ја промениле професијата, покажува истражувањето на Brainster На крајот на...

Read more
Page 2 of 721 1 2 3 721