Во фокусот

Challenger@Work – функционалност наменета за компании кои сакаат да ги мотивираат вработените и воедно да бидат општествено одговорни

Со Challenger, секој поминат зелен километар на велосипед или пак пеш носи поени, кои потоа корисниците ги заменуваат за попусти...

Read more

Со отворање ретроспективна изложба и предавање донација од над 4 милиони денари на клиниката за детски болести одбележан 85-годишниот јубилеј на „Алкалоид“

Првиот филм за „Алкалоид“ од 1950 година, најстарото кутиче и оригиналното одобрение за производство на лекот „Кафетин“; првите пакувања „Бекутан“,...

Read more

„Дијаманти за дијамантите на филмската уметност“ – Божиновски ја продолжи традицијата на фестивалот Браќа Манаки

Божиновски часовници и накит ја продолжи традицијата на доделување на наградата „Дијаманти на кинематографијата“, во склоп на фестивалот „Браќа Манаки“....

Read more
Page 3 of 971 1 2 3 4 971