Home » Tag Archives: Илон Маск

Tag Archives: Илон Маск

Со новиот потфат, Тесла се запиша во историјата на маркетингот

SpaceX оваа недела лансираше една од своите ракети во вселната, а еден од патниците беше и автомобилот Tesla Roadster, сега веќе и официјално, првиот автомобил во вселената! Елон Маск првиот човек на компаниите SpaceX и Tesla, во вторникот успешно ја лансира ракетата Falcon Heavy, која сега ја носи титулата на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365