Home » Tag Archives: иновативна кампања

Tag Archives: иновативна кампања

Трендот на сензационализам преточен во иновативна интегрирана кампања на пензиските друштва

Во изминатата недела сигурно сте налетале на некој сензационалистички наслов по социјалните мрежи поврзан со некој од познатите ликови на нашето поднебје, сте ги слушнале ударните вести на денот за тривијалните настани што се случуваат околу нас секојдневно или сте ја проследиле пензиската прогноза, која ја следи состојбата на пензиските ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365