Tag: ИНО ФАБ ЛАБ

Ученици од основни училишта во Скопје, Штип, Тетово и Битола ќе научат како да рециклираат пластичен отпад и да произведат 3Д печатени производи

Ино Фаб Лаб, првото студио за прототипирање лоцирано на Технолошко-металуршкиот факултет во Скопје започна со реализацијата на проектот “Дигитален пластичен ...