Home » Tag Archives: исмевање

Tag Archives: исмевање

Во новата реклама Samsung повторно го исмејува Apple

Во рекламата насловена „Growing Up“, Samsung ни најмалку не се воздржува, а резултатот е забавен, иако не е баш коректен Samsung лансираше нова едноминутна реклама под називот „Growing Up“ во која продолжи да го исмева Apple, како и бројните претходни кампањи, но овај пат се исмејува цела деценија лојалност кон Apple. ... Read More »

Рекламата која се споделува овие денови: како на интелигентен начин да се исмејат „милениумците“

Во рекламата неизбежно се спомнати розевите нијанси на коса, очилата со диоптрија, брадата, тетоважите, социјалните мрежи, забавите…   Не е новост што секоја генерација за себе мисли дека е единствена и оригинална, дека во себе носи нов дух, промени, свежина, идеи… И новата генерација на милениумци не е исклучок, а ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365