Home » Tag Archives: Каталин Добре

Tag Archives: Каталин Добре

Прогласени победниците на 25-то издание на Golden Drum

Жиријата за категориите WHAT и WHY на креативниот фестивал Golden Drum ги прогласија победниците за овогодинешното јубилејно 25-издание на фестивалот, на официјалната наградна церемонија која се одржа синоќа во Порторож, Словенија. Како најдобра кампања во категоријата WHAT беше прогласена „Bihor Couture“ на McCann Bucharest во поткатегоријата „F. Reach“, додека пак „Finding ... Read More »

Интервју со Каталин Добре, нов регионален креативен директор на McCann за Централна и Источна Европа

2017 беше одлична година за агенцијата на McCann Романија. Кога станува збор за конзистентност во креативноста, агенцијата не престана да изненадува. Од Rombot, Al амбасадор, до“Live. From a different World“, која користеше пренос во живо за да ги поврзе младите луѓе во урбаните средини со постарите лица кои традиционално живеат во ... Read More »

Интервју со Каталин Добре: “Креативците од регионот се успешни “аутсајдери“!“

Каталин Добре, Executive Creative Director во агенцијата McCann Букурешт и предавач на Фестивалот на интегрирани комуникации КAKTUS 2015, кој ќе биде одржан овој четврток во Белград, зборува за тоа од каде креативците ги црпат добрите идеи, зошто е важно за индустријата да ги задржи младите таленти и зошто креативците од овај ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365