Home » Tag Archives: комедија

Tag Archives: комедија

Започнува нова хит комедија на ТВ 24 “Мамини синови“

Наскоро на ТВ 24 започнува емитувањето на новата хит комедија „Мамини синови“   Мотото на оваа серија е – Мажот има само една сигурна љубов – љубовта од својата мајка.Уште од самото мото на оваа серија може да се заклучи дека серијата ќе биде провокативна но само до граница на ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365