Tag: комуникации

Кои емотикони Ве прават најдопадливи? – Објавен новиот извештај за употребата на емотикони од Adobe

Софтверската компанија Adobe го објави новиот извештај за американски трендови во употребата на емотикони. За изготвување на овогодинешниот извештај, компанијата ...

Page 1 of 2 1 2