Tag: костим

Mike Frey/Getty Images

Најк одговори на најавата за забрана на костимот на Серена Вилјамс: “Никогаш не можете да и ги одземете нејзините супер сили“

Mike Frey/Getty Images Најк им одговори прилично остро на организаторите на Ролан Гарос, отвореното првенство во Франција, откако претседателот на ...