Tag: коцкарници

Британија им забранува на обложувалниците и коцкарниците да ангажираат спортисти, инфлуенсери и други познати личности во огласувачки активности

Комитетот за огласувачки практики на Обединетото Кралство донесе нови правила во врска со огласувањето на обложувалниците и коцкарниците, со цел ...