Home » Tag Archives: Мозила

Tag Archives: Мозила

Mozilla Firefox бара ново лого… повторно

Mozilla повторно ќе го менува логото на Firefox, овој пат со помош на своите фанови. Но, во план не е да се создаде само нова икона за пребарувачот, туку да се редизајнира целосната серија на производи под името на брендот. Mozilla веќе објави некои можни опции и сега бара од ... Read More »

Mozilla ги повлекува своите реклами од Фејсбук, кој е следен?

Фејсбук е очигледно во прилично непријатна ситуација, бидејќи деталите од скандалот со користењето на податоците на корисниците од страна на компанијата Кембриџ Аналитика, продолжија да ја тресат социјалната мрежа. Покрај сите негативни реакции од корисниците, како и големиот број прашања кои ги поставуваат законодавните органи, Фејсбук е погоден од загуби ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365