Home » Tag Archives: насмевки

Tag Archives: насмевки

Билборд-мистеријата откриена: Лакалут актив – е добрата причина за насмевки!

Минатата недела пишувавме за една интересна акција со билборди поставени низ Скопје кои на случајните минувачи им порачуваат едноставно дека е време да се насмеат…. На билбордите немаше потпишано никаков бренд или компанија….се до денеска :) Фотки од билбордите кои шират љубов, позитивна енергија и насмевки беа споделувани на социјалните мрежи кога пријателите ... Read More »

Вработените во Македонија не штедат на насмевки

Компанијата „Better Business World Wide” оваа година по десетти пат ги анализираше податоците од агенциите што спроведуваат тајни купувања во Азија, Европа, Северна и Јужна Америка. Извршени се 1,6 милиони посети на тајни купувачи, во 53 земји од светот. Во истражувањето учествуваше и Македонија, со поддршка на агенцијата за истражување„SWOT ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365