Home » Tag Archives: натусана

Tag Archives: натусана

Кампањата “Патот до здрави заби“ финишира со голема детска претстава на отворено!

Со почеток од 12 часот, оваа сабота во Градски парк (кај “Школка“) во Скопје, ќе се изведе детската претстава на отворено “Роденденска приказна“ на која се поканети сите дечиња и родители кои се расположени за дружење, забава и учење за здравите навики. Со оваа претстава се комплетира кампањата “Патот до ... Read More »

Натусана успешно ја реализираше кампањата „Патот до здрави заби“

Во период од три месеци на неколку различни локации во Скопје, беше реализирана кампањата „Патот до здрави заби“ поддржана од Лакалут, во организација на Натусана. Кампањата се одвиваше под слоганот „Секој ден четкај и со здрави заби светкај“ и истата низ игри и забава ги научи најмалите на важни здрави ... Read More »

Натусана започна со реализација на кампањата „Патот до здрави заби“

Во следните три месеци, компанијата Натусана ќе реализира кампања за здрави заби насочена кон најмладите и насловена како „Патот до здрави заби“. Во овој период, дечињата ќе имаат можност, низ игра и забава, да се едуцираат како да ги мијат своите запчиња, колку често и зошто е важно редовно и правилно ... Read More »

Васко Русевски (Натусана)

“Да се запознаеме со..“ е нова секција која деновиве ја стартувавме на М365 и во која нашите читатели ќе ги запознаваме со нашите читатели  Секција првенствено посветена на луѓето кои работат во маркетинг и ПР секторите во македонските компании, во која преку неколку кратки, блиц прашања ќе промовираме професионалци кои знаеме дека ... Read More »

Натусана Македонија ја започна кампањата „За хуманоста да стане навика“

Натусана за опремување на дневниот центар ќе издвои свои средства а исто така ќе се издвојува и процент од продажбата на брендовите, Мултивитамол витамините и Лакалут детската линија за орална хигиена. Производите од чија продажба се издвојуваат средства за донирање во Центарот се достапни во сите аптеки. Со кампањата „За ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365