Home » Tag Archives: неотел

Tag Archives: неотел

НЕОТЕЛ со специјална понуда за подигнување на еколошката свест кај граѓаните

  Во текот на овој месец, телекомуникацискиот оператор НЕОТЕЛ претстави специјална понуда со цел зголемување на еколошката свест кај граѓаните. Имено, со склучување на нов договор на некој од пакетите за домашни корисници и активирање на електронска сметка, операторот им овозможува 30% попуст на сметките во првите шест месеци од ... Read More »

НОВА НЕОДОЛИВА ПОНУДА ОД НЕОТЕЛ Оптички квалитет, оптичка брзина и оптичка стабилност!

Технологијата на поврзување со оптички кабел во моментов е најсовремениот начин на поврзување на интернет. Преку неа, интернетот е најбрз и најстабилен, а брзината е подеднакво голема и при преземање (download) и при поставување податоци (upload). Затоа НЕОТЕЛ ја претстави својата нова понуда со нови, примамливи, промотивни цени и намалена ... Read More »

Неотел и Division со нова интересна кампања – „Толку брз“

Новите интернет и ТВ пакети на Неотел на несекојдневен начин се претставени во новата кампања изработена од маркетинг-агенцијата Division. Рекламата која го освои интернетот за помалку од 24 часа, можете да ја погледнете подолу: Целта на оваа кампања е да се претстават услугите на телекомуникацискиот оператор, кој нуди супер брз ... Read More »

Нова кампања на Неотел и Division – „Почувствувај ја брзината!“

Со задоволство Ви ја претставуваме новата кампања на Неотел за новите интернет и ТВ пакети со далеку поголеми брзини, за потребите на секој нов корисник, сработена од маркетинг-агенцијата Division. За таа цел, поразговаравме со претставници од креативниот и продукцискиот тим. Поаѓајќи од брзината, како атрибут кој секој корисник ја посакува ... Read More »

Неодолива понуда со neoTV

Дали би сакале омилените мобилни апликации да ги користите на вашиот телевизор? Дали сакате вашите омилени телевизиски програми да ги гледате каде било? И сето тоа по промотивна цена и бесплатно во првите 3 месеци со вклучен FilmBox пакет. Почнувајќи од денес, за договор склучен на две години за некој ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365