Home » Tag Archives: нов изглед

Tag Archives: нов изглед

Google го менува изгледот и функциите на Gmail

Google планира да го промени изгледот на својот популарен сервис Gmail. Новиот изглед вклучува суптилни промени, но и поединечни очигледни поголеми измени кои би можеле да привлечат нови корисници. Станува збор за промени на десктоп верзијата кои вклучуваат некои карактеристики на Gmail апликацијата за Android и iOS. Се работи за ... Read More »

YouTube има нов изглед, проверете дали ви се допаѓа

YouTube во тест фаза пушти нов, минималистички дизајн, кој можете уште сега да го испробате Интенцијата на Google е сите свои услуги, барем кога е во прашање визуелниот идентитет или она што колоквијално го нарекуваме„веб дизајн“, да ги понуди во унифицирано издание. За тоа веќе некое време постои стандардот Material ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365