Tag: оглас за вработување

Оглас за вработување во Media Plan

Агенцијата Media Plan Скопје објавува слободно работно место за позицијата: МЕДИА ПЛАНЕР.  Потребни квалификации: Завршено високо образование; Одлично познавање на  Microsoft Office, посебно Excel ...