Home » Tag Archives: ограничување

Tag Archives: ограничување

Flickr го ограничува бесплатното поставување на само 1 000 фотографии

Популарниот сервис за складирање и споделување на фотографии од оваа година има нов сопственик, а со него доаѓаат и промени Откако 13 години беше дел од Yahoo, сервисот за складирање и споделување на фотографии Flickr во април оваа година го промени сопственикот. Го презеде конкурентскиот сервис SmugMug, а сега ги ... Read More »

Google им помага на корисниците да ги ограничат таргетираните реклами

Google ја претстави својата обновена секција Ad settings, која би требало да им олесни на корисниците да научат како се таргетираат рекламите, како и да го намалат тоа таргетирање на рекламите. Сега е можно да се видат сите фактори на таргетираните реклами со еден поглед, со објаснување на нивното присуство ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365