Tag: Организација на работодавачи на Македонија

ОРМ: Секое наметнато покачување на минималната плата дополнително ќе ги оптовари компаниите и ќе го демотивира квалитетниот кадар

Минималната плата и изработката на новиот Закон за работни односи беа главните теми на вториот регионален состанок оваа година, во ...