Tag: отворен ден

Битолска млекара го одбележа Светскиот ден на квалитет преку организирање „отворен ден“ за заинтересираните граѓани

Верните потрошувачи на Бимилк се запознаа со производствениот процес на млекото Традицијата на одбележување на Светскиот ден на квалитет и ...