Home » Tag Archives: РСБСП (page 2)

Tag Archives: РСБСП

Интервју со Стојче Стаменковски, претседател на РСБСП – “најкреативната“ институција во Македонија!

Денешен гостин на Маркетинг365, е Г-дин Стојче Стаменковски, претседател на РСБСП (Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата), институцијата која изминатиов период реализираше неколку одлични едукативни кампањи кои имавме можност да ги пренесеме и нашиот портал. Повеќе за тоа како оваа институција гледа на континуираната комуникација со граѓаните преку ... Read More »

“Животот е подеднакво кршлив” – РСБСП стартува со нова кампања

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата продолжува со реализација на најавените кампањи.  Новогодишните празници се период од годината на убаво расположение, забави, но и алкохол и брзо возење.  За таа цел во наредниот период ќе се реализира кампањата “Животот е подеднакво кршлив” во која главниот акцент ќе биде ... Read More »

“Да ги заштитиме децата во сообраќајот” – кампања на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) започна кампања насловена како “Да ги заштитиме децата во сообраќајот”, која ќе се реализира во наредниоте три месеци во соработка со МВР, МОН, ОБСЕ и единиците на локалната самоуправа. “Вози како секое дете на улица да е твое дете”, “Гушни ги децата дома, но ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365