Tag: рудник

Еуромакс Ресоурцес објави за позитивните судски одлуки во врска со рударскиот комплекс Иловица-Штука

Компанијата Еуромакс Ресoурцес која го развива проектот за рударски комплекс "Иловица-Штука" во денешното нивно соопштение ја информираше јавноста дека со ...

Со дополнителни здравствени и безбедносни мерки рудникот САСА продолжува со работа, а вработените добија тримесечен бонус

И покрај сите предизвици предизвикани од Ковид-19 пандемијата, рудникот за олово и цинк САСА продолжи со производство и продажба на ...

Page 1 of 2 1 2