Tag: серија

МТЕЛ ексклузивно ни ја носи премиерата на серијата „Пад“ инспирирана од бестселерот на Жарко Лаушевиќ

Новата серија „Пад“, инспирирана од автобиографскиот бестселер на познатиот актер Жарко Лаушевиќ, „Годината минува, денот никогаш“, ќе има своја регионална ...

Page 1 of 3 1 2 3