Tag: Сер Мартин Сорел

30.03.2019., Rovinj - Dani komunikacija 2019.Intervju Sir Martin Sorrell.
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Легендарниот Сер Мартин Сорел на Денови на комуникации: Приказна за успехот на еден од најголемите претприемачи во светот

Најголемото име во маркетинг комуникациската индустријата предавач на фестивалот Денови на комуникации во Ровињ зборуваше за неговиот животен пат и ...