Tag: спортско обложување

АСОМ: Онлајн обложувањето на странски сајтови е противзаконски – обложувањето на домашни сајтови е безбедно и гарантира сигурна исплата на премии

Асоцијацијата на спортски обложувалници информира дека, откако во април годинава Владата на Република Северна Мaкедонија донесе уредба со која се ...