Tag: ставови

Владата и предлага на АААВМУ пролонгирање на примената на спорните ставови од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги

На денешната владина седница, Владата го усвои Предлогот за измени и дополнувања на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги со ...