Tag: Стопанска комора на Македонија

Регионалниот фонд за предизвици додели грантови во вредност од 3.5 милиони евра за унапредување на стручното образование

Инвестиции во опрема и инфраструктура за стручни училишта и центри за обука во Северна Македонија кои склучиле конзорциум со компании ...