Tag: тв спот

“Гранап“ – за маалска дружба!

Одлична видео реклама на супермаркетот “Гранап“ со носечки наслов “За маалска дружба“ беше промовирана деновиве на компаниската Фејсбук страна. Следен од одличната нумера ...