Tag: Тиго Фајнанс

Извршниот директор на Тиго Фајнанс, Филип Димитровски, прогласен за еден од 40 највлијателни и најуспешни бизнис лидери под 40 години во Југоисточна Европа

Престижната меѓународна агенција „Business Elite Awards“, на специјална гала свеченост организирана во Истанбул, Турција, му го додели значајното „40 Under ...

Интервју со Ања Славковиќ – Јаневска: Маркетинг во Финтек индустријата е работа од соништата за секој динамичен, амбициозен и жеден за учење професионалец

Kога на супериорната корисничка грижа, ќе го додадете високото ниво на квалитет, напредна технологија, достапност на услугите, одговорност, транспарентност и ...