Tag: тутунска индустрија

Рекламите финансирани од тутунските производители „корегирани“ од една непрофитна организација во САД

Оваа непрофитна организација посветена на борбата против пушењето направи исправка на „коректните реклами“ додавајќи малку дополнителна вистина во нив Организацијата ...