Home » Tag Archives: фабрика карпош

Tag Archives: фабрика карпош

Интервју со Александар Стефанов – член на Управниот одбор на Фабрика Карпош

Денес разговараме со Александар Стефанов, член на Управниот одбор на Фабрика Карпош, компанија која бележи постојан развој од нејзиното основање во 1948 година до денес. Ваквиот развој се должи на 3 основни принципи по кои компанијата се води: специјализирани производи, постојана модернизација, и усвојување на нови технологии и истражувања, а ... Read More »

ФАБРИКА КАРПОШ ГИ ПОСЕТИ ДЕЦАТА ОД СОС ДЕТСКО СЕЛО

Фабрика Карпош денес го посети СОС Детското село каде заедно со Дедо Мраз подарија новогодишни пакетчиња, а дечињата организираа специјална предновогодишна приредба за нивните гости. „Споделената радост е поголема радост – навистина ни е драго што нашата среќа ја споделивме со дечињата, а за возврат добивме многу љубов, насмевки и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365