Tag: фондација

1890725377

Поттикнување на љубовта кон читањето – Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ започнува натпревар во раскажување прочитани книги

Во дигиталната ера, каде технологијата доминира во нашите животи, Фондацијата Ѓорѓи Марјановиќ ги препознава штетните ефекти од прекумерното време поминато покрај ...

Page 1 of 2 1 2