Tag: Хилтон

Голем интерес за Втората годишна конференција за е-трговија: Првите карти распродадени за само 10 дена

Атрактивни говорници го потврдија своето учество на Конференцијата Дека македонските бизнисмени се заинтересирани за надградување на своите познавања од областа ...