Home » Tag Archives: Чептер 4

Tag Archives: Чептер 4

Шест години Чептер 4 Македонија: “Посветени на растот на клиентите”

Агенцијата за односи со јавност Чептер 4 Македонија, денес, слави шест години постоење во Република Македонија. Компанијата „расте“ заедно со своите клиенти. Овој раст, спред извршниот директор м-р Тодор Стојчевски, се базира на квалитет во услугите кои се нудат и на пазарните услови во кои работи оваа Агенција. „Како Агенција, ... Read More »

Колку пари заработиле најголемите 10 македонски ПР агенции во 2016 година?

Маркетинг365 ги анализираше завршните биланси на најголемите и најактивни 10 македонски ПР агенции во Македонија (по азбучен ред подредени: Апра Портер Новели, Априори (x2), Вај Нот Комуникации, Елемент ПР, Идеа Лаб, Имиџ ПР, Навигаторс, Прогресива ПР и Медиа, Ханибиз и Чептер 4) и го доби податокот дека сите заедно во 2016 ... Read More »

Интервју со Тодор Стојчевски, пет години Чептер 4 Македонија “Се движиме на успешниот пат во односите со јавноста“

Денешен гостин на Маркетинг365 е господинот Тодор Стојчевски, директор на агенцијата за односи со јавноста Чептер 4 Македонија. Поводот е роденденски, 5 години работа на македонскиот пазар за агенцијата која е дел од еден од најголемите комуникациски системи во Централна Европа.  M365: Во односите со јавноста сте повеќе од половина деценија. ... Read More »

Македонскиот ПР пазар е околу 2 милиони евра

Македонскиот ПР пазар се проценува на околу 2 милиони евра ако се земат во предвид финансиските резултати на македонските ПР агенции остварени во 2015 година. Анализирајќи ги приходите од завршните биланси на 9-те најголеми агенции чија кор дејност се ПР услуги (по азбучен ред: Апра Портер Новели, Априори, Why Not Комуникации, ... Read More »

Четири години Чептер 4 – интервју со Тодор Стојчевски, директор на Агенцијата за односи со јавност Чептер 4 Македонија

Денеска се одбележуваат четири години откако во Македонија започна со работа еден од најголемите комуникациски системи во централна европа Chapter 4. По тој повеод, роденденски, разговараме со Г-дин Тодор Стојчевски, директор на агенцијата за односи со јавноста Чептер 4 Македонија. M365: Како Агенција одбележувате 4 години од функционирање на македонскиот пазар. Ваше ... Read More »

Објавени финалистите на SABRE Awards 2015!

Организаторите на престижните SABRE награди минатата недела го објавија списокот на финалистите за 2015 година за најдобрите комуникациски проекти во EMEA регионот (Европа, Блискиот Исток и Африка). SABRE наградите претставуваат најголемо натпреварување во ПР индустријата и нив ги доделува The Holmes Report, водечката светска независна организација за истражувања во индустријата за комуникации и ПР. SABRE Awards (Superior Achievement ... Read More »

Да се биде во мрежа

Автор: Тодор Стојчевски, сопственик на Агенцијата за односи со јавност Чептер 4 – Македонија Светот сè повеќе се глобализира. Се вмрежува. Се зголемува нивото на трансакции меѓу луѓето, меѓу луѓето и машините, меѓу машините и машините. Многу е лесно да се добие информација за случувањата на другиот крај на планетата. Уште ... Read More »

Интервју со Борис Бекер, партнер во Чептер 4 – најдобра ПР агенција во Централно-Источна Европа

Денеска на Маркетинг365 имаме задоволство да го интервјуираме Г-дин Борис Бекер, партнер во агенцијата Чептер 4 која неодамна беше прогласена за најдобра ПР агенција во Централно-Источна Европа за минатата година.  M365:  Неодамна, Вашата агенција ја доби наградата SABRE како најдобра агенција во регионот на Југо-Источна и Централно-Источна Европа. Што значи ова за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365