Tag: Шазам

„Епл“ ја купи апликацијата за препознавање песни „Шазам“ и најави дека ќе ги отстрани рекламите од оваа платформа

„Епл“ успешно го заврши купувањето на „Шазам“, популарната апликација за препознавање на песни. Компанијата потврди дека ја купила апликацијата и ...