Tag: Швајцарија

Дополнителни 9,7 милиони швајцарски франци доделени за финансирање на проекти за кооперативна обука во земјите од Западен Балкан

Германската развојна банка KfW и швајцарската влада, претставена од Швајцарската агенција за развој и соработка (SDC), успешно потпишаа договор за ...

Page 1 of 2 1 2