Home » Tag Archives: Шкода

Tag Archives: Шкода

Ексклузивно претставување на ŠKODA KAMIQ

KAMIQ е централна точка во кампањата на ŠKODA која е целосно во тек. „Ќе воведеме повеќе од 30 нови модели до крајот на 2022 година. Нашата цел е да ја зголемиме продажбата од околу 1,25 милиони автомобили денес, и до два милиони возила годишно до средината или крајот на следната ... Read More »

Духовита кампања на Шкода во која се исмејува себе си, но и стилските промашувања во 90-тите

Враќањето на Шкода во 90-тите години нè потсетува на не толку убаво дизајнираните модели на Шкода, но уште поважно, нè потсетува на нашите сопствени стилски промашувања Шкода лансираше нова кампања во Франција во која многумина можат да се препознаат, пред се` самиот бренд Шкода, кој во рекламата се потсмева на ... Read More »

Кои автомобилски брендови во Македонија добиле најголемо внимание од медиумите?

Почитувани читатели, за денеска , во соработка со Press Clipping Ви подготвивме  квантитативна анализа на бројот на објави за автомобилската индустрија во периодот од првите 6 месеци од 2013 год. од која може јасно да се види кои брендови предизвикале поголемо а кои помало внимание кај македонските медиуми. Во периодот Јануари ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365