Home » Tag Archives: 2018

Tag Archives: 2018

Топ 5 реклами на Супер Боул 2018

Магазинот Adweek издвои пет најдобри реклами кои се прикажани на овогодишниот Супер Боул. 5) NFL “Touchdown Celebrations to Come” Агенција: Grey New York 4) Tourism Australia “Dundee” Агенција: Droga5 3) Doritos/Mountain Dew “Doritos Blaze vs. Mtn Dew Ice” Агенција: Goodby Silverstein & Partners 2) Amazon “Alexa Lost Her Voice” Агенција: ... Read More »

Се одржа отворен состанок на Извршниот одбор на ИАБ Македонија

Синоќа во Скопје се оддржа отворен состанок на Извршниот одбор на Здружението за интерактивно огласување ИАБ Македонија, на кој покрај членовите на Извршниот одбор присуствуваа и повеќе други претставници од агенции, огласувачи и медиуми кои пројавија интерес за работата на здружението и нивно идно вклучување во активностите на ИАБ. На ... Read More »

Едноставните Олимписки игри

Минатата година, во Лондон се одржаа Летните Олимписки Игри кои што го донесоа најсмелиот олимписки дизајн и бренд кој што требаше да “инспирира генерација”. Лондон успеа да ја продаде својата приказна. Идната година, во Сочи, Русија, ќе се одржат следните Зимски Олимписки Игри. Брендот на Сочи го отсликува традиционалниот руски ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365