Home » Tag Archives: Brand Finance Global 500

Tag Archives: Brand Finance Global 500

Амазон е највредниот бренд во светот, со пазарна вредност од 150 милијарди долари

Амазон е сега најголемата интернет компанија на светот во однос на пазарната капитализација и на приходите Во најновата ранг-листа на највредните компании во Извештајот Brand Finance Global 500, Amazon ги остави зад себе своите главни конкуренти Apple и Google, и така овој гигант за е-трговија ја зацементира својата позиција како ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365