Home » Tag Archives: BrandUnion

Tag Archives: BrandUnion

Неформално-формално со Ива Дујак. За сите што не ја знаат лично, а би сакале

Ни беше задоволство да си помуабетиме со Ива, која е дел од тимот на Brand Union и го менаџира секторот за дигитални операции. Заедно со девојките од Skopje Casual, веќе 5 години споделуваат модни инспирации, соработки со интернационални брендови и се меѓу пионерите за модно блогирање во Македонија. Но, Ива ... Read More »

Brand Union вработува Digital Account Manager

Brand Union една од водечките дигитални агенции во Република Македонија поради зголемен обем на работа го проширува својот тим и објавува оглас за вработување на Digital Account Manager. Огласот е отворен до Понеделник 27 јуни а сите заинтересирани треба своите CV-а да ги пратат на: contact@brandunion.mk Read More »

Ира Стефанов Бабиќ, директор на Brand Union: Интернет-комуникацијата е “must” за Бизнисот

Ира Стефанов Бабиќ е ко-сопственик и директор на „Brand union“, една од најуспешните дигитални маркетинг агенции во Македонија. Ира беше гостин на 15-то Бизнис кафе, кое се одржа на 31 март. Од Ира дознавме дека идејата за отворање на агенцијата дошла природно. Таа е во маркетинг секторот од 2001 година, ... Read More »

Топ три македонски агенции кои стојат позади фан страните на брендовите во Македонија

Трендот за алоцирање на раководењето со профилите на социјалните медиуми на големо веќе е присутен меѓу македонските компании. Маркетинг и ПР агенциите од земјава речиси без исклучок во својот “каталог“ ја вклучија и оваа услуга. На пазарот “прсти вмешаа“ и еден куп други “компании“ кои почуствуваа дека можат да одговорат ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365