Tag: hamilton

Брендот Hamilton од портфолиото на „Божиновски часовници и накит“ омилен на актерската екипа од „Кајмак“ – новиот филм на Милчо Манчевски

Не случајно часовниците Hamilton го носат епититетот „филмски бренд“ и се омилениот моден детаљ во голем број холивудски филмови. Со ...