Tag: Idea Lab

#MKAgency Life во време на криза: Идеите од добар “ков” се потребната вакцина на агенциите и македонските брендови против COVID-19!

Пишува: Ема Анчевска, Магистер по кризни комуникации и ко-сопственик во ПР и маркетинг агенцијата ИДЕА ЛАБ Ема Анчевска И официјално, ...