Home » Tag Archives: instagram stories

Tag Archives: instagram stories

Instagram Stories може да донесе корисници на вашиот бренд

20% од сите Instagram Stories постови на брендовите резултираат до дитектни интеракции на корисниците со брендот Пишува: Alexander Slichnyi 300 милиони луѓе гледаат или објавуваат Instagram Stories секој ден. Во просек, тие поминуваат 28 минути дневно на оваа платформа. Како резултат на тоа, 20% од сите Instagram Story постови објавени ... Read More »

EmbedSocial лансираат нова платформа за Instagram “Stories”

Да расчистиме уште на почеток. Instagram почнува да владее во светот на друштвените мрежи. Како дел од Facebook, ни се чини дека водечката позиција наменски му е препуштена на Instagram каде брендовите се’ повеќе се преселуваат со цел да го задржат или зголемат органскиот обсег кој веќе е во пад на ... Read More »

Instagram Stories достигна 300 милиони корисници дневно

Instagram Stories сега има 300 милиони активни корисници на дневна база, што значи дека овај сервис е два пати поголем одколку Snapchat, од којшто Instagram ајмногу црпи инспирација за својата Stories функција. Марк Цукерберг, извршен директор на компанијата Facebook, го објави растот на Stories сервисот во рамките на последниот финансиски ... Read More »

Instagram ја претстави новата опција Instagram Stories

Оваа опција ги наврати спомените на Snapchat Stories опцијата која беше пионир на своето време за содржина која исчезнува определен период откако ќе се сподели со пријателите. Инстаграм ја претстави својата нова опција наречена Instagram Stories, која ќе им овозможи на речиси 500-те милиони месечни корисници на оваа дигитална платформа да ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365